top of page

Produksjon og prosjektledelse:

thea.jpg

Thea Åretun Svensson (f. 1994) er dansekunstner og jobber som utleiekoordinator og prosjektleder ved Rom for Dans og har tidligere arbeidet som produsent assistent ved Tekstlab. Fra høsten 2018 tok hun over som produsent/prosjektleder for Dans/5 med Maria Kristina Klungnes Berg. Thea gikk ett år ved International Dance Academy i København (2014), før hun flyttet tilbake til Norge og begynte sine studier ved Skolen for Samtidsdans. Hun var med som skapende utøver i Dans/5 2017 og hadde en duett med breakdanser Andreas Vorkinnslien. Våren 2018 jobbet Thea som medskapende utøver i Among Us koreografert av Maria Kristina Klungnes Berg under På Tå Hev Sentralen med DNO&B.

Maria.jpg

Maria Kristina Klungnes Berg (f. 1994) jobber som dansekunstner og sjonglerer en hverdag som prosjektleder, utøver, skapende danser og dansepedagog. Hun har utdannelse innenfor danse- og bevegelsesterapi (USN), bachelor i samtidsdans (Northern School of Contemporary Dance, England) og har studert ved Spin Off Forstudium i Dans. Berg er spesielt interessert i hvordan ulike mennesker blir beveget av bevegelse, og hva dette kan kommunisere til omverden. Som dansekunstner jobber hun både som skapende danser i egne prosjekter/samarbeidsprosjekter og har jobbet som medskapende/utøver i prosjekter av blant andre Carl Aquilizan, Sara Dos Santos og Joan Clevillé. Berg underviser elever med et aldersspenn på 7-90 år, og ønsker å spre glede for bevegelse til alle type mennesker, gjennom flere ulike aspekter av dansefeltet. www.theartistwho.com

Produksjonsassistent:

MARTE bedre opl.jpeg

Marte Golten (f.1996) er frilans dansekunstner og har sin utdannelse fra Balettakademien i Stockholm og Spin Off forstudium i dans. Etter endt utdanning jobbet hun som ballettdanser i «The Phantom of The Opera» med 110 forestilling på Folketeateret. Senere har hun blant annet jobbet med kompaniet Panta Rei Danseteater og prosjektbasert med ulike koreografer som Anna-Lise Hearn og Anna Källblad.  Hun vært med å skape Palette Dance Collective som har siden 2019 turnert i Norge med stykket «Sepia», som ble vist for første gang under Dans/5 2019. Marte interesserer seg for prosjektledelse, og jobber som arrangementsansvarlig for SALT art & music. I tillegg til dette underviser hun i dans ved ulike danseskoler

Initiativtaker:

62539262_10161811021775510_4954625971463

Caroline Skjørshammer jobber som frilans dansekunstner og veksler mellom å utøve, skape og undervise. Hun er utdannet innenfor dans (Point Park University Conservatory of Performing Arts, USA), psykologi (UiO) og systemisk familieterapi (VID høgskole). Hun har vært medskapende utøver i flere sammenhenger, bla med Kompani UT, Dansekunst i Grenland, Trondheim jazz orkester, Lise Nordal, Jon Ole Olstad, Katja Schia, Siv Gaustad, Tonje Sannes, Christine Vik Bratvold og NAVAK. Hun har undervist både her og der, men aller mest ved Bårdar, Musikkteaterhøyskolen, Proda og Jump dansestudio. Caroline er også den stolte gründer og initiativtaker av Dans/5!


https://www.carolineskjorshammer.com/

Øvrige styremedlemmer:

Hanna.jpg

Hanna Filomen Mjåvatn jobber som frilans scenekunstner og jobber som kunstnerisk veileder for blant annet Tekstlab og Dans/5. Hun ble utdannet ved KHiO i 2006, og vant tv-konkurransen Dansefeber i 2007. Hun har jobbet som medskapende utøver for flere kunstnere. Hanna fullførte i 2020 en Master i Performance ved Norwegian Theatre Academy. Hanna har jobbet med egne prosjekter siden 2013, og jobber med å blande tekst, lyd og bevegelse i improvisasjon. Hun er opptatt av hvordan hun med kroppen og tanken kan utfordre, utforske indre kreativitet og utvikle det personlige kunstneriske uttrykket i samarbeid med andre.

ingunRimestad.jpeg

Ingunn Rimestad (f. 1950) er dansekunstner og pedagog innen samtidsdans, improvisasjon, og «somatic practice»/«body awareness» med «Spenningsregulering» som spesialfelt. Rimestad har blant annet undervist ved Kunsthøgskolen i Oslo og Den Norske Opera og Ballett. Som danser har hun har vært engasjert ved Nationaltheatret, turnert for Riksteatret og vært engasjert i NRK fjernsynet. I 1985 etablerte Rimestad og Lise Ferner dansekompaniet Hexakin - et 4 års koreografisk og utøvende samarbeid, med en gjenopptagelse under CoDa festivalen i 2011. Rimestad har vært utøver i verk av blant andre Anne Grete Eriksen og Leif Hernes, Amanda Steggell, Hooman Sharif og i forestillinger av Kristina Søetorp og Ida Wigdel, og Silje Michaela Kvalheim. De siste årene har hun arbeidet med Mia Habib i bl.a. ”a song to...” og ”All – a physical poem of protest”.

Rimestad mottok i 2016 Danseinformasjonens ærespris. 

KatharinaBauerPhotography_METHAMORPHOSIS

Katja Henriksen Schia er frilans scenekunstner og tegner. 

 

Schia definerer sin kunstneriske praksis gjennom tegning og bevegelse. Hun ønsker å ofte å fremme en grad av transparens og/eller tilgjengelighet ved å sette materialer inn i systemer for repetisjon. Katja er utdannet ved Spin-off forstudium i dans (2005-06) og Kunsthøyskolen i Oslo, BA moderne og samtidsdans (2006-09). Hun er født (f.1986) og oppvokst på Bjerke, Oslo. I dag jobber hun i varierende formater innen performance og samtidsdans.

https://www.katjaschia.com/

bottom of page